sv_SE

UTTERN

Sisäistä vapautta

Uttern tarjoaa runsaasti erilaisia malleja useaan eri veneilytarpeeseen. Suosiosta kertoo jo yli 100 000 tyytyväistä veneilijää ympäri pohjoista Eurooppaa. Uttern-mallistosta vaativampikin veneilijä löytää erinomaisia vaihtoehtoja. Luotettavan laadun lisäksi Uttern-veneiden vakiovarustelu on äärimmäisen kattava, joten veneen hankinta on helppoa.

Veneiden tilaratkaisut ovat kautta malliston perinteisen selkeitä ja veneen ohjaus on vaivatonta. Uttern keskittyykin ensisijaisesti veneiden valmistuksessa turvallisuuteen, helppouteen ja ympäristövastuuseen. Veneiden valmistusmenetelmät sekä veneiden valmistamiseen käytettävät materiaalit on suunniteltu ja valittu lähtökohtaisesti päästöjä vähentäviksi. Yhdistettynä Mercury- ja MerCruiser-moottoreiden kanssa veneily on taatusti ympäristöystävällistä.

Uttern-veneissä pääpaino on aina ollut turvallisuus, ja se näkyy muun muassa korkeassa varalaidassa, suurina uimatasoina, huolellisesti sijoitetuissa kädensijoissa sekä kattavassa navigointi- ja moottorinvalvontalaitteistossa.

UTTERN-MALLIT

Mallien teknisiin tietoihin ja ominaisuuksiin voit tutustua valmistajan sivuilla. Linkit oheisissa kuvissa.

Back to top