sv_SE

TERHI

Käytännössä uppoamaton

Terhi-veneet valmistetaan pienessä Rymättylän kalastuspitäjässä Varsinais-Suomessa. Ainutlaatuisen valmistustekniikkansa ja ennakkoluulottoman tuotekehitystyön ansiosta Terhi on kasvanut suosituksi ja arvostetuksi kansainväliseksi venemerkiksi.

Venetuotannosta haluttiin alusta asti suuria sarjoja ja tuotteista tyypiltään ja rakenteeltaan laadukkaita ja kestäviä. Laaja venemallisto käsittää Suomen suosituimmat soutuveneet ja perämoottoriveneet – yhteensä 28 eri mallia. Terhi-veneitä on valmistettu jo yli 40 vuoden ajan ja yli 200 000 kappaletta, joten näihin haluttuihin veneisiin löytyy kaikki tarvittavat varaosat ja lisävarusteet nyt ja tulevaisuudessa.

Terhi-vene on turvallinen valinta paitsi valmistustekniikkansa myös kestävyytensä ansiosta, ja se säilyttää arvonsa paljon tavallista pidempään. Terhin uppoamaton runko on luonut hyvän alun käsitteelle käytännölliset veneet, eli veneille jotka ovat tehty tositarkoitukseen ja räätälöity pohjoismaisiin olosuhteisiin. Terhi porskuttaa määriltään pohjoismaiden suurimpana venevalmistajana ja ainoana eurooppalaisena ABS-veneiden valmistajana. Terhin tavoitteena on jatkossakin kehittää veneitä, jotka kestävät katsetta ja aikaa sekä tarjoavat unohtumattomia elämyksiä käyttäjilleen. Terhi pysyy aina pinnalla.

TERHI MOOTTORIVENE -MALLIT

Mallien teknisiin tietoihin ja ominaisuuksiin voit tutustua valmistajan sivuilla. Linkit oheisissa kuvissa.

TERHI SOUTUVENE -MALLIT

Back to top