sv_SE

SILVER

Hiljainen vene hiljaiselle kansalle

Suomalaisia Silver-veneitä on jo parin vuosikymmenen ajan valmistettu Ähtärissä Etelä-Pohjanmaalla, missä alumiiniveneiden rakentamisella on pitkät perinteet. Silver-veneissä yhdistyy moderni suomalainen insinööriosaaminen, laadukkaat materiaalit sekä veneen rakentamisen tinkimätön ammattitaito.

Veneiden suunnittelussa on vuosia kiinnitetty huomiota hiljaisuuteen eristämällä ja katkaisemalla runkoäänet sekä poistamalla liikkuvien osien ylimääräiset resonanssiäänet lisäämällä kumisia vaimentimia ja kitkalukkoja. Jykevä merialumiininen runko ja lujitemuovinen sisäelementti tekevät veneestä poikkeuksellisen mukavan, kestävän ja turvallisen. Jokaisessa Silverissä on ripaus kaunotarta ja hirviötä sulassa sovussa, mikä on mitä mainioin yhdistelmä Pohjois-Euroopan monipuolisiin ja vaihteleviin veneilyolosuhteisiin.

Huolellisesti suunnitellut käytännön yksityiskohdat viimeistelevät laadun ja takaavat samalla veneen käyttömukavuuden. Ulospäin Silver näyttää poikkeuksellisen virtaviivaiselta alumiiniveneeltä, sisältä tyylikkäältä lujitemuoviveneeltä. Valitsemalla Silver-veneen tiedät hankkivasi pitkäaikaisen, suomalaisen laatutuotteen, jonka arvo säilyy ja jolla veneily on hiljaista, helppoa ja huoletonta.

SILVER-MALLIT

Mallien teknisiin tietoihin ja ominaisuuksiin voit tutustua valmistajan sivuilla. Linkit oheisissa kuvissa.

Back to top