sv_SE

Satama ja venesäilytys Söljeholmenissa

Monipuoliset satama- ja veneiden säilytyspalvelut

TERVETULOA SÖLJEHOLMEN MARINAAN

Asiantunteva, joustava ja nopea palvelu eri tilanteissa tuo veneilyyn omistamisen helppoutta. Söljeholmenin Satama Kemiön saaren eteläisimmässä osassa tarjoaa mainiot puitteet muun muassa uusien veneiden luovutukselle.

Söljehomenissa on talvisäilytystä varten 1200 neliötä lämmintä ja 2100 neliötä kylmää hallitilaa. Asiakkaiden on helppo saapua Söljenholmeniin, sillä yksi laituri on varattu pelkästään veneille, jotka tuodaan huoltoon tai talvisäilytykseen. Marinassa työskentelee vakinaisesti kolme työntekijää sekä tarvittaessa myös luotettavia alihankkijoita.

Panostamme siihen, että asiakas saa täydellisen henkilökohtaista palvelua. Yksi tärkeä osa on nimenomaan uusien veneiden luovutukset. Käytämme asiakkaan kanssa runsaasti aikaa perehdyttämiseen, koeajoon sekä yksityiskohtien läpikäymiseen. Huolellinen perehdytys käyttöönoton yhteydessä varmistaa, että omistajana pääset nauttimaan veneen hyödyistä ja ominaisuuksista alusta asti täysipainoisesti.

Söljeholmen palvelee asiakkaitaan veneilykauden kaikissa vaiheissa. Tarjolla on muun muassa talvisäilytykseen liittyvä huoltopaketti haluamassasi laajuudessa. Voit sisällyttää palveluun esimerkiksi veneen pohjan pesun, siivouksen, pohjamaalauksen, vetolaitteen maalauksen, vahaukset sekä navigointilaitteen ja moottorin huollot. Palveluun sisältyy myös veneilykauden alkaessa koeajo ja vaadittavat tarkistukset, että kaikki toimii kuten pitääkin.

Söljeholmen on valtuutettu Volvo Penta -moottoreiden huoltaja. Jos huoltotarvetta ilmenee kauden aikana, toimenpiteet tehdään joustavasti ja nopeasti. Apu löytyy niin päivittäishuoltoon, vakuutuskorjauksiin tai moottorien ja potkurien korjauksiin.

Veneen omistajana sinun ei tarvitse kantaa huolta veneen varusteista tai teknisistä asioista – hoidamme ne puolestasi ja sinä voit keskittyä olennaiseen.

Löydät meidät Taalintehtailta, osoitteesta Kasnäsintie 502!

SÄÄENNUSTE

Back to top