sv_SE

MAJAVA

Laadukas ja vastuullinen valinta

Majava Group on vuonna 1990 perustettu perävaunuja ja venetrailereita valmistava suomalainen yritys. Yrityksen henkilökunta on ylpeä suomalaisesta laatutyöstä ja siitä, että saavat vuosittain toimittaa asiakkailleen tuhansia pitkäikäisiä, viimeisimmän lainsäädännön mukaisia tuotteita. Kaikki malliston tuotteet ovat EU-tyyppihyväksyttyjä.

Vuonna 2013 noin 6000 tyytyväistä asiakasta valitsi Majava-laadun! Yritys panostaa kestäviin ja pitkäikäisiin tuotteisiin, joiden valmistuksessa käytetään vain laadukkaita materiaaleja. Lähes kaikki peräkärryt ja venetrailerit ovat kastamalla kuumasinkittyjä, joka on paras ja pitkäikäisin menetelmä ruostumista vastaan.

Kastamalla kuumasinkittyjen tuotteiden korroosionkestävyys on noin kuusinkertainen verrattuna sinkkipellistä valmistettuihin. Halutessasi pitkäikäisimmän ja parhaiten jälleenmyyntiarvonsa säilyttävän trailerin, valintasi on Majava-traileri.

Majava Groupille on myönnetty sekä ISO 9001 laatu- että  ISO 14001 ympäristösertifikaatit. Näin voimme taata asiakkaillemme varmasti laadukkaan sekä ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavan tuotteen. Valitsemalla kotimaisen Majava-tuotteen tuet myös suomalaista laatuosaamista ja annat työtä suomalaisille!

Back to top