sv_SE

SEA-DOO

Jokaiselle vesiurheilun ystävälle omansa

Kone Wuorio on täyden palvelun vesijettien, veneiden, koneiden, vapaa-ajan tuotteiden, kodinkoneiden ja puutarhatarvikkeiden myymälä. Kemiönsaaren monipuolisimmassa ostospaikasta saat ammattitaitoista palvelua ja aktiiviset myyjämme auttavat sinua kaikissa sinua askarruttavissa asioissa.

Kone Wuorion valikoimista löydät laadukkaat Sea-Doo vesijetit ja Kone Wuorion valtuutetussa huollossa sinua palvelevat ammattitaitoiset mekaanikot, jotka testaavat koneesi nykyaikaisilla laitteistoilla ja huoltavat ne valmistajien huolto-ohjelmien mukaisesti. Kone Wuoriosta myös varaosat kaikkiin edustamiimme merkkeihin!

Laadukkaasta vesijettivalikoimasta löytää jokainen vesiurheilun ystävä omansa, sillä Sea-Doo tarjoaa markkinoiden parhaat vesijetit. Suunnittelijat ovat kehittäneet Sea-Doo-vesijetteihin monia ainutlaatuisia tekniikoita, ja mallistostamme löytyy sopiva malli jokaiselle – ensikertalaisista kokeneisiin avovesien ekspertteihin. Laaja vesijettimallisto on jaettu viiteen luokkaan: Rec Lite, Recreation, Luxory, Tow Sports ja Performance.

Sea-Doo-malliston käyttöominaisuudet, innovaatiot ja tekniikat jatkavat Sea-Doon tinkimättömän kehitystyön perinteitä. Näitä on ollut jo 25 vuoden ajan. Siksi Sea-Doo on maailman vesijettimarkkinoiden ykkösnimi.

Back to top