sv_SE

MERCURY

Tehokas ja luotettava

Jotkut mittaavat aikaa minuutteina ja sekunteina. Sinä mittaat sitä sen perusteella, kuinka paljon aikaa vietät veden päällä. Sillä se on aikaa, jolla todella on merkitystä. Sinun veneesi, sinun lempipaikkasi, ystäviä joihin voit luottaa sekä moottori, joka ei petä sinua. Sen paremmaksi se ei muutu.

Mercury Marine on tehnyt maailmanluokan perämoottoreita ja perävetolaitteita yli 75 vuoden ajan. Toiminta alkoi vuonna 1939 pienessä konepajassa Wisconsinissa, minkä jälkeen Mercury Marine on kasvanut maailman suurimmaksi vesipropulsiolaitteiden valmistajaksi. Maailman suurin vesillä, eikä tähän olla päästy lepäämällä laakereilla.

Mercury Marinen historia on peräänantamattomuuden historia. Jatkuvien parannusten historia, kun standardit on asetettu luotettavalle ja ongelmattomalle suorituskyvylle, ylivoimaiselle voimalle ja väännölle, vähäisille päästöille ja polttoaineen kulutukselle. Sitten nämä standardit on asetettu uudestaan. Kukaan toinen ei ole antanut veneilijöille enemmän vaihtoehtoja veneensä liikuttamiseen luotettavasti, mukavasti ja tehokkaasti halki ulapoiden.

Back to top