sv_SE

HUSQVARNA

Metsään, puistoon ja puutarhaan

Kone Wuorio on täyden palvelun veneiden, koneiden, vapaa-ajan tuotteiden, kodinkoneiden ja puutarhatarvikkeiden myymälä. Kemiönsaaren monipuolisimmassa ostospaikasta saat ammattitaitoista palvelua ja aktiiviset myyjämme auttavat sinua kaikissa sinua askarruttavissa asioissa.

Kone Wuorion valikoimista löydät Husqvarnan laadukkaat tuotteet ja varusteet puutarhan- ja metsänhoitoon niin kesällä kuin talvella. Valikoimassamme Husqvarnan Automower robottileikkurit, ruohonleikkurit, ajo- ja tasoleikkurit, moottorisahat, raivaussahat, trimmerit, lumilingot, lehtipuhaltimet, pensasleikkurit, turvavarusteet, turvavaatteet ja turvakengät sekä Husqvarnan Battery Series -akkukoneet.

Muistathan, että Kone Wuorion valtuutetussa huollossa sinua palvelevat ammattitaitoiset mekaanikot, jotka testaavat koneesi nykyaikaisilla laitteistoilla ja huoltavat ne valmistajien huolto-ohjelmien mukaisesti. Kone Wuoriosta myös varaosat kaikkiin edustamiimme merkkeihin!

Husqvarnan missiona on kehittää, valmistaa ja markkinoida varusteita metsien, puistojen ja puutarhojen hoitotöihin. Husqvarna Group on maailman suurin ulkokäyttöön tarkoitettujen moottorikäyttöisten pienkoneiden, kuten moottorisahat, trimmerit, ruohonleikkurit, robottiruohonleikkurit ja puutarhatraktorit, valmistaja. Laajassa tuotevalikoimassa on sekä kuluttajille että ammattilaisille tarkoitettuja tuotteita. Laaja valikoimamme on yksi maailman suurimmista. Se kattaa pyörällisten ja kannettavien koneiden lisäksi erilaiset varusteet ja tarvikkeet, työvälineet, suojavarusteet sekä poltto- ja voiteluaineet.

Back to top