sv_SE

HONDA POWER EQUIPMENT

Honda-pienkoneet – pihan ja puutarhan hoitoon sekä sähkön tuotantoon

Kone Wuorio on täyden palvelun veneiden, koneiden, vapaa-ajan tuotteiden, kodinkoneiden ja puutarhatarvikkeiden myymälä. Kemiönsaaren monipuolisimmassa ostospaikasta saat ammattitaitoista palvelua ja aktiiviset myyjämme auttavat sinua kaikissa sinua askarruttavissa asioissa.

Kone Wuorion valikoimista löydät Honda Power Equipmentin laadukkaat tuotteet puutarhan- ja metsänhoitoon. Valikoimassamme laadukkaat ja käytössä luotettavat Honda Power Equipment aggregaatit, vesipumput, ruohonleikkurit, ajo- ja tasoleikkurit ja trimmerit.

Muistathan, että Kone Wuorion valtuutetussa huollossa sinua palvelevat ammattitaitoiset mekaanikot, jotka testaavat koneesi nykyaikaisilla laitteistoilla ja huoltavat ne valmistajien huolto-ohjelmien mukaisesti. Kone Wuoriosta myös varaosat kaikkiin edustamiimme merkkeihin!

Maailman suurimman moottorivalmistajan, Hondan Power-tuotteisiin kuuluvat ruohonleikkurit, trimmerit, ajoleikkurit, jyrsimet, generaattorit, vesipumput ja paikallismoottorit. Niistä jokainen tuoteryhmä tarjoaa laajan malliston sekä yksityis- että ammattikäyttöön. Honda-generaattori eli aggregaatti tuottaa huippulaatuista sähköä mallista riippuen myös herkille laiteille kuten tietokoneiden ja puhelimien akkujen lataamiseen.

Back to top