sv_SE

ECHO

Laatua yli 50 vuoden kokemuksella

Kone Wuorio on täyden palvelun veneiden, koneiden, vapaa-ajan tuotteiden, kodinkoneiden ja puutarhatarvikkeiden myymälä. Kemiönsaaren monipuolisimmassa ostospaikasta saat ammattitaitoista palvelua ja aktiiviset myyjämme auttavat sinua kaikissa sinua askarruttavissa asioissa.

Kone Wuorion valikoimista löydät Echon laadukkaat tuotteet ja varusteet puutarhan- ja metsänhoitoon. Valikoimassamme Echon laadukkaat ja käytössä luotettavat moottorisahat, raivaussahat, lehtipuhaltimet ja pensasleikkurit.

Muistathan, että Kone Wuorion valtuutetussa huollossa sinua palvelevat ammattitaitoiset mekaanikot, jotka testaavat koneesi nykyaikaisilla laitteistoilla ja huoltavat ne valmistajien huolto-ohjelmien mukaisesti. Kone Wuoriosta myös varaosat kaikkiin edustamiimme merkkeihin!

Japanilaisten tuotteiden, Echon ja Shindaiwan valmistajat yhdistivät voimansa ja muodostivat Yamabiko-yhtymän. Yamabikon tärkeimpia arvoja on ympäristön puhtaana ja vihreänä säilyttäminen. Molemmilla, Echolla ja Shindaivalla on yli 50 vuoden kokemus laitteiden valmistuksessa maatalouden ja ympäristönhoidon käyttöön. Molemmat tuotteet ovat ympäri maailman tunnettuja laadustaan ja toimintavarmuudestaan. Käyttäjillä on tänään valittavinaan täydellinen pienkoneiden tuotesarja, joista jokainen on kehitetty, valmistettu ja testattu alansa huippuosaajien toimesta.

Yamabikon yhdistämä Echon ja Shindaiwan korkeatasoinen tuotekehitystyö takaa myös tulevaisuudessa, että Echo- ja Shindaiwa-tuotteet on suunniteltu ja valmistettu käyttäjien tarpeita ajatellen, toimimaan päivästä toiseen. Yamabiko noudattaa tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa viimeisiä ympäristönsuojelun ohjeita ja vaatimuksia. Tämän osoituksena Yamabikolle on myönnetty ISO 14001-ympäristösertifikaatti.

Back to top