sv_SE

CAN-AM

Yhdistää maksimaalisen tehon, ajo-ominaisuudet ja pidon

Kone Wuorio on täyden palvelun veneiden, koneiden, vapaa-ajan tuotteiden, kodinkoneiden ja puutarhatarvikkeiden myymälä. Kemiönsaaren monipuolisimmassa ostospaikasta saat ammattitaitoista palvelua ja aktiiviset myyjämme auttavat sinua kaikissa sinua askarruttavissa asioissa.

Kone Wuorion valikoimista löydät laadukkaat Can-Am-mönkijät ja Kone Wuorion valtuutetussa huollossa sinua palvelevat ammattitaitoiset mekaanikot, jotka testaavat koneesi nykyaikaisilla laitteistoilla ja huoltavat ne valmistajien huolto-ohjelmien mukaisesti. Kone Wuoriosta myös varaosat kaikkiin edustamiimme merkkeihin!

Can-Amin suunnittelijat loivat 1990-luvun lopulla markkinoiden ensimmäiset mönkijät, joissa oli takapyörien erillisjousitus pitkittäistukivarsilla (TTI). Ainutlaatuinen rakenne tuottaa verrattoman miellyttävän jousituksen kaikissa oloissa kahden erillisen nivelpisteen ansiosta. Vuonna 2002 Can-Am toi markkinoille myös ensimmäisen mönkijän, jolla oli valmistajan hyväksyntä kahdelle hengelle. Can-Am-mönkijät yhdistävät maksimaalisen tehon, ajo-ominaisuudet ja pidon. Siksi ne ovat vaativan harrastajan ja ammattikuskin valinta – siitä kertoo kilpailumenestys.

Vuonna 2010 tuli Can-Am Commander, joka on markkinoiden monipuolisin rinnanistuttava malli. Siinä oli tehokas 85 hv:n Rotax 1000 V2 -moottori, markkinoiden ainoa kaksitasoinen tavarasäiliö ja muita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka osoittavat, että Can-Am pyrkii tinkimättömästi täydellisyyteen. Can-Amin ATV-, SSV- ja roadster-malleilla BRP jatkaa pitkiä perinteitään tekemällä yhä uusia aluevaltauksia.

Innovatiivisuus ja intohimoinen suhtautuminen työhön ovat kaiken perusta, jolle tuotteemme ja vahva Can-Amin brändi rakentuu. Nämä arvot tulevat esiin kaikkien tuotteiden tekniikassa ja suunnittelussa, oli kyseessä sitten Sea-Doo-vesijetti, Ski-Doo- tai Lynx-moottorikelkka, Rotax-moottori, Can-Amin ATV-/SSV-ajoneuvo tai Spyder-roadster tai Evinrude-perämoottori. Kaiken takana on yksinkertainen mutta väkevä missio: haluamme tarjota asiakkaallemme täydellisen ajokokemuksen.

Back to top