sv_SE

Ajankohtaista

Edut, kampanjat ja uutiset

SARGO EXPLORER – The only original EXPLORER

Koko SARGO -mallisto nähtävillä Salon Showroomissa talven ajan - tervetuloa tutustumaan!
Tervetuloa tutustumaan uuteen Sargo 31 AFT DOOR -malliin! Astrum Veneen kattavan Showroomin löydät Salosta, osoitteesta Joensuunkatu 15.

Salon Showroomin rakentaminen on alkanut!

Esillä Arronetin, Grandezzan ja Sargon malleja
Showroomissa nähtävillä on kattava valikoima eri malleja merkeiltä Arronet, Grandezza ja Sargo. Läpi talven aukiolevassa liikkeessämme pääset tutustumaan helposti ja yksityiskohtaisesti näihin eri malleihin. Tervetuloa tutustumaan mallistoon kahvikupposen kera Joensuunkadulle.

Konewuorio ja Astrum Vene yhdistävät markkinointinsa ASTRUM-liikemerkin alle

Markkinointiyhteistyö auttaa venemerkkejä menestymään entistä paremmin alati kovenevassa kilpailussa.
Konewuorio Oy:n ja Astrum Vene Oy:n edustamat venebrändit myydään jatkossa ASTRUM-liikemerkillä. Markkinointiyhteistyö auttaa venemerkkejä menestymään entistä paremmin alati kovenevassa kilpailussa.

Tervetuloa koeajamaan mallistoa!

Avovesikelit lähestyvät!
Konewuorion ja Astrum Veneen edustamia malleja on mahdollista päästä koeajamaan asiakkaan toiveiden mukaan. Veneiden lasku Showroomista etenee kevätauringon lisääntyessä ja kevään suunnitelmissa on järjestää koeajotapahtumia. Koeajettavissasi on laaja kirjo Sargon, Arronetin ja Grandezzan malleja. Kysy myös muista malleista! 
Nyt erä Arronetin 18 SPO malleja alennettuun hintaan! Suzuki DF90, Garmin 7" plotteri, väliovi, pohjamaalattu ja rekisteröinti varustus.  Varmista ensi kesän veneesi viimeistään nyt!

Päivitimme kevään tapahtumakalenteria

Luvassa Naantalin venemessut sekä SARGO Safari Örössä!
Kevään tapahtumakalenterissa luvassa Naantalin Venemessut sekä SARGO Safari Örössä. Tervetuloa mukaan!

Vene 18 Båt 9. – 18.2.2018 Helsingin Messukeskuksessa

Esillä Sargon, Arronetin ja Uttern -mallit
Vene 18 Båt -messut tarjoaa upeita elämyksiä veneilijöille, vesiharrastajille ja kalastajille. Konewuorio on messuilla kattavasti edustettuna Sargo, Arronet ja Uttern -malleilla!

Kattava venenäyttely avoinna Salossa!

Esillä Sargon, Arronetin, Grandezzan ja monen muun merkin mallit
Suomen suurin showroom löytyy Salosta, Tule tunnelmoimaan kesän tuulia ympärivuotiseen venenäyttelyymme - kattava mallistomme on näyttävästi esillä ja asiantuntevat myyjämme kertovat mielellään lisää uutuuksista!

Avasimme verkkokaupan!

Kurkkaa ajankohtaiset tarjoukset helpoiten verkosta!
Konewuoriolta löydät puutarha- ja veneilytuotteet, sekä mönkijät ja pienkoneet. Nyt nämä tuotteet ovat myös verkkokaupassa!

Koeaja ensi kesän veneesi lokakuussa Söljeholmenissa!

Järjestämme koeajoviikon yhdessä Astrum Veneen kanssa
Tervetuloa koeajamaan Konewuorion ja Astrum Veneen mallistoa Söljeholmeniin viikolla 43! Sovi oma koeajosi myyjien kanssa!
Back to top