sv_SE

Ajankohtaista

Edut, kampanjat ja uutiset

Tervetuloa koeajamaan mallistoa!

Avovesikelit lähestyvät!
Konewuorion ja Astrum Veneen edustamia malleja on mahdollista päästä koeajamaan asiakkaan toiveiden mukaan. Veneiden lasku Showroomista etenee kevätauringon lisääntyessä ja kevään suunnitelmissa on järjestää koeajotapahtumia. Koeajettavissasi on laaja kirjo Sargon, Arronetin ja Grandezzan malleja. Kysy myös muista malleista! 
Nyt erä Arronetin 18 SPO malleja alennettuun hintaan! Suzuki DF90, Garmin 7" plotteri, väliovi, pohjamaalattu ja rekisteröinti varustus.  Varmista ensi kesän veneesi viimeistään nyt!

Päivitimme kevään tapahtumakalenteria

Luvassa Naantalin venemessut sekä SARGO Safari Örössä!
Kevään tapahtumakalenterissa luvassa Naantalin Venemessut sekä SARGO Safari Örössä. Tervetuloa mukaan!

Etsimme työntekijää!

Taalintehtaan kesäliikkeemme kaipaa myyjää!
Haluamme innostuneen myyjän huolehtimaan siitä, että kesälomalaiset ja veneilijät löytävät tarvitsemansa Taalintehtaan liikkeestä. Tuotevalikoimastamme löytyy puutarhan ja kalastuksen tarvikkeet, sekä veneisiin ja veneilyyn liittyviä tarvikkeita. Kokemus myyntityöstä ja veneilystä katsotaan eduksi. Tehtävä on määräaikainen.

Vene 18 Båt 9. – 18.2.2018 Helsingin Messukeskuksessa

Esillä Sargon, Arronetin ja Uttern -mallit
Vene 18 Båt -messut tarjoaa upeita elämyksiä veneilijöille, vesiharrastajille ja kalastajille. Konewuorio on messuilla kattavasti edustettuna Sargo, Arronet ja Uttern -malleilla!

Startti veneilykauteen 2018

La 20.1.2018 alk. klo 17.00
Tervetuloa viettämään kanssamme veneilyhenkistä iltaa hyvän ruoan sekä yhteisen viihtymisen merkeissä la 20.1. klo 17.00 alkaen!

Kattava venenäyttely avoinna Salossa!

Esillä Sargon, Arronetin, Grandezzan ja monen muun merkin mallit
Suomen suurin showroom löytyy Salosta, Tule tunnelmoimaan kesän tuulia ympärivuotiseen venenäyttelyymme - kattava mallistomme on näyttävästi esillä ja asiantuntevat myyjämme kertovat mielellään lisää uutuuksista!

Avasimme verkkokaupan!

Kurkkaa ajankohtaiset tarjoukset helpoiten verkosta!
Konewuoriolta löydät puutarha- ja veneilytuotteet, sekä mönkijät ja pienkoneet. Nyt nämä tuotteet ovat myös verkkokaupassa!

Koeaja ensi kesän veneesi lokakuussa Söljeholmenissa!

Järjestämme koeajoviikon yhdessä Astrum Veneen kanssa
Tervetuloa koeajamaan Konewuorion ja Astrum Veneen mallistoa Söljeholmeniin viikolla 43! Sovi oma koeajosi myyjien kanssa!

Turun Venexpo 9.11.- 12.11.

Esillä Sargo 28, 31 ja Arronet, sekä Grandezza -mallisto
Odotettu Venexpo-tapahtuma tuo isänpäiväviikonloppuun säpinää ja veneilytunnelmia! Venexpo esittelee uutuusveneitä ja merkittävimmät venemerkit sekä tarjoaa loistavan mahdollisuuden hankkia vene hyvissä ajoin ennen seuraavaa kesää!
Back to top